• Royal Media
  • Royal Models Agency
  • Royal Management
  • Festivalul de Moda

Protectia Datelor

Conform cerintelor legii pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ROYAL MANAGEMENT INT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoană. 

Scopul colectarii datelor este: desfasurarea activitatilor de selectie si reprezentare artistica. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru desfasurarea activitatilor de seelctie si reprezentare artistica. Refuzul dumneavoastra. ne pune in imposibilitatea desfasurarii activitatii de selectie si reprezentare artistica in privinta dumneavoastra. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator ROYAL MANAGEMENT INT SRL.

Conform legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justitiei. Totodată, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la conducerea ROYAL MANAGEMENT INT SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiţiei.

Societatea noastra considera ca este important sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate are rolul de a va informa cu privire la modul in care prelucram, respectiv colectam, utilizam, facem schimb de si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal, atunci cand utilizati produsele si serviciile noastre, site-urile noastre, precum si atunci cand interactionati in orice modalitate cu noi.

Prin utilizarea acestui site sau / si serviciile noastre, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale asa cum este descris in aceasta politica de confidentialitate.

 

Cuprins

 1. Definitii utilizate
 2. Principii de protectie a datelor
 3. Ce drepturi aveti cu privire la utilizarea datele personale
 4. Ce date personale colectam
 5. Cum folosim datele dumneavoastra personale
 6. Cine altcineva are acces la datele personale
 7. Cum putem securiza datele dumneavoastra
 8. Unde stocam datele dvs. si pentru cat timp?
 9. Informatii despre cookie-uri
 10. Securitatea procesarii
 11. Informatii de contact

 

Definitii

Datele cu caracter personal – orice informatie privind o persoana fizica identificata sau identificabila. Prelucrare – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal sau seturi de date cu caracter personal.

Persoana vizata – persoana fizice ale caror date personale sunt prelucrate.

Copil – o persoana fizica cu varsta sub 18 ani.

 

 

Principii de protectie a datelor

Ne angajam sa urmam urmatoarele principii de protectie si prelucrare a dateleor cu caracter personal:

 

Drepturile persoanelor vizate

Persoana vizata are urmatoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare – ceea ce inseamna ca trebuie sa stiti daca datele dumneavoastra personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obtinute si de ce si de cine sunt prelucrate.
 2. Dreptul de acces – ceea ce inseamna ca aveti dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dumneavoastra de a solicita si de a obtine o copie a datelor dumneavoastra personale culese.
 3. Dreptul la actualizare / rectificare – ceea ce inseamna aveti dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor dumneavoastra personale, care sunt inexacte sau incomplete.
 4. Dreptul de stergere – ceea ce inseamna ca in anumite circumstante puteti cere ca datele dumneavoastra personale sa fie sterse din inregistrarile noastre.
 5. Dreptul de a restrictiona procesarea – adica in cazul in care se aplica anumite conditii, aveti dreptul sa restrictionati procesarea datelor dumneavoastra personale.
 6. Dreptul de a se opune procesarii – adica in anumite cazuri aveti dreptul sa va opuneti procesarii datelor dumneavoastra personale, de exemplu in cazul marketingului direct.
 7. Dreptul de a se opune prelucrarii automate – ceea ce inseamna ca aveti dreptul sa faceti obiectii fata de procesarea automata, inclusiv de profilare; si sa nu faca obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata. Acest drept poate fi exercitat ori de cate ori exista un rezultat al profilarii care produce efecte juridice care te afecteaza sau te afecteaza in mod semnificativ.
 8. Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa obtineti datele dumneavoastra personale intr-un format adecvat sau, daca este posibil ca transfer direct de la un procesator la altul.
 9. Dreptul de a depune o plangere – in cazul in care refuzam cererea dumneavoastra in baza Drepturilor de Acces, va vom oferi un motiv de ce. Daca nu sunteti multumit de modul in care a fost tratata solicitarea dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.
 10. Dreptul de ajutor de la autoritatea de supraveghere – ceea ce inseamna ca aveti dreptul la ajutorul unei autoritati de supraveghere si dreptul la alte cai de atac, cum ar fi solicitarea de despagubiri.
 11. Dreptul de a retrage consimtamantul – aveti dreptul de a retrage orice acord dat de prelucrare a datelor dumneavoastra personale.

Aceste drepturi pot fi exercitate prin transmiterea unei cereri, intocmita in forma scrisa, datata si semnata, care va cuprinde solicitarile formulate si motivele acestora, catre noi la sediul nostru din Craiova, Str. Tismana, Nr. 58, Dolj  sau electronic la adresa de e-mail: office@royalmodels.ro

 

Ce date personale colectam

Informatii pe care ni le-ati furnizat 

Aceasta poate fi adresa dumneavoastra de e-mail, numele, adresa de facturare, adresa de domiciliu etc. – in principal informatiile necesare pentru livrarea unui produs / serviciu sau pentru a va imbunatati experienta clientilor cu noi. Salvam informatiile pe care ni le furnizati pentru a putea comenta sau efectua alte activitati pe site. Aceste informatii includ, de exemplu, numele dumneavoastra si adresa de e-mail.

 

Informatii colectate automat despre dumneavoastra

Aceasta include informatii care sunt stocate automat de module cookie si alte instrumente de sesiune. De exemplu, informatiile despre adresa dumnevoastra, adresa de e-mail, adresa dumneavoastra IP, etc. Aceste informatii sunt utilizate pentru a imbunatati experienta clientilor. Cand utilizati serviciile noastre sau cautati continutul site-ului nostru, activitatile dumneavoastra pot fi inregistrate.

 

Informatii cu caracter public

Este posibil sa colectam informatii cu caracter public despre dumneavoastra

 

Cum folosim datele dumneavoastra personale

Noi folosim datele dumneavoastra personale pentru a:

Noi folosim datele dumneavoastra personale pe motive legitime si cu consimtamantul dumneavoastra. Pe baza incheierii unui contract sau a indeplinirii obligatiilor contractuale, vom procesa datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

Pe baza unui interes legitim, ne procesam datele personale pentru urmatoarele scopuri:

Atata timp cat nu ne-ati informat, consideram ca prin a va oferi produse / servicii care sunt similare sau identice cu comportamentul dumneavoastra din istoricul de cumparare / de navigare, este interesul nostru legitim.

Cu acordul dvs. vom procesa datele dumneavoastra personale in urmatoarele scopuri:

Noi procesam datele dumneavoastra personale pentru a indeplini obligatiile care decurg din lege si / sau pentru a folosi datele dumneavoastra personale pentru optiunile prevazute de lege. Ne rezervam dreptul de a anonimiza datele personale adunate si de a utiliza astfel de date. Vom folosi datele in afara domeniului de aplicare al prezentei Politici numai atunci cand este anonima. Salvam informatiile dumneavoastra de facturare si alte informatii culese despre dumneavoastra atat timp cat este necesar in scopuri contabile sau alte obligatii care decurg din termene legale, dar nu mai mult de 5 ani.

Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt mentionate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura ca:

Va vom informa despre orice procesare si scopuri ulterioare.

 

Pentru prestarea serviciilor noastre:

- Pentru a va furniza produsele sau serviciile relevante, precum si pentru a va contacta cu mesaje privind modificari ale produselor sau serviciilor;

- Pentru a va factura pentru utilizarea serviciilor noastre sau pentru a va retrage suma corespunzatoare din credit;

- Pentru a va contacta in cazul in care datele de facturare pe care ni le-ati furnizat sunt pe cale sa expire sau nu putem incasa plata;

- Pentru a raspunde la orice intrebari sau preocupari pe care le puteti avea in legatura cu produsele si serviciile noastre;

- Pentru a va furniza informatii la zi in legatura cu serviciile si produsele noastre;

- Pentru a gestiona relatia noastra cu dumneavoastra ca si client si pentru a ne imbunatati serviciile si experienta dumneavoastra cu noi;

- Evidenta electronica a clientilor, efectuarea raportarilor prevazute de lege catre autoritatile competente, evidenta serviciilor prestate.

In plus, va putem prelucra datele cu caracter personal in vederea satisfacerii unor interese legitime precum:

- prevenirea, detectarea si investigarea infractiunilor, inclusiv frauda si spalarea de bani sau finantarea actelor de terorism, precum si analizarea si gestionarea riscurilor comerciale;

- gestionarea si pregatirea rapoartelor in scopuri interne, solicitarea de feedback sau participarea la sondaje, precum si efectuarea de cercetari si/sau analize in scopuri statistice sau in alte scopuri, astfel incat sa ne putem stabili serviciile, sa intelegem comportamentul clientilor, preferintele si tendintele pietei si sa putem revizui, dezvolta si imbunatati calitatea produselor si a serviciilor noastre.

 

Cine altcineva are acces la datele personale

Nu utilizam datele dumneavoastra personale in relatia cu companii terte, parteneri sau alte persoane din exteriorul companiei.

Nu vom dezvalui datele dumneavoastra personale tertilor sau institutiilor publice decat atunci cand suntem obligati din punct de vedere legal sa facem acest lucru. Am putea dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti daca v-ati dat acordul sau daca exista alte motive legale pentru aceasta.

 

Cum putem securiza datele dumneavoastra

Facem tot posibilul pentru a pastra datele dumneavoastra personale in siguranta. Utilizam protocoale sigure pentru comunicare si transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea si pseudonimizarea acolo unde este potrivit. Monitorizam sistemele noastre pentru posibile vulnerabilitati si atacuri.

Chiar daca incercam tot ce ne sta in putinta, nu putem garanta securitatea informatiilor. Cu toate acestea, ne angajam sa notificam autoritatile competente privind incalcarile protectiei datelor. De asemenea, va vom anunta daca exista o amenintare la adresa drepturilor sau intereselor dumneavoastra. Vom face tot ce putem in mod rezonabil pentru a preveni incalcarea securitatii si pentru a asista autoritatile in cazul in care vor aparea incalcari. Daca aveti un cont la noi, retineti ca trebuie sa pastrati secretul dumneavoastra de utilizator si parola.

Toate informatiile pe care le primim despre dumneavoastra sunt stocate pe servere securizate si am implementat masuri tehnice si organizatorice adecvate si necesare pentru a va proteja datele personale. Partenerii nostrii evalueaza in permanenta securitatea retelei si gradul de adecvare al programului sau intern de securitate a informatiilor, care este destinat: (a) sa va ajute sa va asigurati datele impotriva pierderii, accesului sau divulgarii accidentale sau ilegale; (b) sa identificati riscurile previzibile in mod rezonabil pentru securitatea implementat (c) sa minimizati riscurile de securitate, inclusiv prin evaluarea riscurilor si prin testarea periodica. in plus, asiguram ca toate datele de plata sunt criptate utilizand tehnologia SSL.

Retineti ca, in ciuda masurilor pe care le-am implementat pentru a va proteja datele, transferul de date prin Internet sau alte retele deschise nu este niciodata complet sigur si exista riscul ca datele dvs. personale sa fie accesate de terti neautorizati.

 

Unde stocam datele dumneavoastra si pentru cat timp?

Datele pe care le colectam despre dvs. vor fi stocate si procesate atat in interiorul, cat si in afara SEE, in servere securizate, pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru utilizatori. De exemplu - pentru construirea rapida a paginilor de internet sau a aplicatiilor mobile.

Vom pastra datele dumneavoastra personale atata timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pe care le-am colectat, inclusiv in scopul satisfacerii oricaror cerinte legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada de pastrare adecvata pentru datele cu caracter personal, luam in considerarea valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesam datele dumneavoastra personale si putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

In cazul in care aveti intrebari legate de perioada de pastrare a datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati folosind Formularul de Contact.

 

Politica fata de minori

Nu intentionam sa colectam cu buna stiinta informatii de la minori. Nu vizam minorii ca potentiali beneficiari ai serviciilor noastre, dar in cazul in care acestia ne contacteaza trebuie sa aiba acordul tutorilor legali.

 

Cookie-urile si alte tehnologii pe care le folosim

Utilizam cookie-uri si / sau tehnologii similare pentru a analiza comportamentul clientilor, pentru a administra site-ul, a urmari comportamentul utilizatorilor pe site si pentru a colecta informatii despre utilizatori. Acest lucru se face pentru a va personaliza si imbunatati experienta cu noi.

Un cookie este un fisier text stocat pe computer dumneavoastra. Cookie-urile stocheaza informatiile care sunt utilizate pentru a ajuta site-urile sa functioneze mai bine. Numai noi putem accesa cookie-urile create de site-ul nostru. Puteti controla modulele cookie la nivel de browser. Alegerea dezactivarii cookie-urilor poate impiedica utilizarea anumitor functii..

 

Utilizam cookie-urile in urmatoarele scopuri:

Puteti elimina modulele cookie stocate in computer prin setarile browserului. in mod alternativ, puteti controla anumite module cookie terta parte utilizand o platforma de imbunatatire a confidentialitatii, cum ar fi optout.aboutads.info sau youronlinechoices.com. Pentru mai multe informatii despre cookies, vizitati allaboutcookies.org.

Utilizam Google Analytics pentru a masura traficul pe site-ul nostru. Google are propria politica de confidentialitate pe care o puteti consulta la: here. Daca doriti sa renuntati la urmarirea de catre Google Analytics, accesati Google Analytics opt-out page.

 

Securitatea procesarii

Depunem toate eforturile rezonabile pentru a va proteja datele cu caracter personal aflate in posesia sau sub controlul nostru prin stabilirea unor masuri rezonabile de securitate in vederea prevenirii accesarii, colectarii, utilizarii, divulgarii, copierii, modificarii sau aruncarii neautorizate, precum si a altor riscuri similare.

In timp ce ne straduim sa va protejam datele cu caracter personal, nu putem sa ne asumam raspunderea si nici sa asiguram securitatea informatiilor pe care le transmiteti prin internet si va indemnam sa luati toate masurile de precautie pentru a va proteja datele cu caracter personal atunci cand utilizati astfel de platforme. Va recomandam sa va schimbati des parolele, sa utilizati o combinatie de litere si cifre si sa va asigurati ca utilizati un browser securizat.

 

Informatii de contact

Autoritatea de Supraveghere

Website: http://www.dataprotection.ro/ Email: anspdcp@dataprotection.ro Telefon: +40 21 252 5599

 

Modificari in politica de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate.