• Royal Media
    • Royal Models Agency
    • Royal Management
    • Festivalul de Moda

Despre noi

ROYAL MANAGEMENT reprezinta solutia optima si completa ce ofera clientilor o multitudine de servicii pentru organizarea cu success a unui eveniment. Compania noastra ofera o abordare profesionista, unica si personalizata pentru fiecare client, pentru fiecare eveniment reusind astfel sa satisfaca si cele mai pretentioase idei.

Royal Management a luat fiinta in toamna anului 2005 si se ocupa cu organizarea atat a evenimentelor mici precum nunti, botezuri, onomastice, evenimente companii, cocktail-uri, petreceri tematice, receptii, dineuri, lansari de produse, etc. cat si a evenimentelor mari precum: zilele orasului, baluri, festivaluri, revelioane, concerte, turnee, etc.

Royal Management va pune la dispozitie servicii de un inalt nivel calitativ ce va vor surprinde si va vor marca dar mai ales vor face din evenimentul dumneavoastra un spectacol de neuitat. Compania noastra vine in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele: scene de mici si mari dimensiuni, sonorizari, schele lumini, cameramani, fotografi, artisti nationali si internationali, prezentatori, dj, efecte pirotehnice (in door / out door), aranjamente sali, aranjamente florale, decoratiuni etc.

Royal Management este o companie formata din oameni cu experienta in organizarea a peste 500 evenimente, tineri cu o mentalitate moderna, ce ofera clientilor solutii optime in functie de necesitatile si bugetul fiecaruia.

Royal Management
“ Pentru Evenimente de Neuitat”